Over Jeanneke

Namasté!

Ik ben Jeanneke Geijsel.
Geboren en getogen in Ouderkerk en na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, weer terug in ‘het dorp’.

Ik beoefen zo’n 15 jaar verschillende yoga-vormen. In 2012 maakte ik via een vriendin kennis met Deugdenyoga bij Patty Jongemaets van Dolfijn Wellness. Ik werd geroerd door de deugden en de inspiratie die ik tijdens de lessen ervoer. En de afwisseling in houdingen, ademhaling en meditatie sprak mij aan.
Om mezelf in yoga en de deugden te ontwikkelen ging ik de docenten-opleiding volgen, die ik in juni 2014 heb afgerond. Gedurende de opleiding merkte ik dat ik het maken en geven van de lessen ontzettend leuk vind. Dus ben ik deugdenyogalessen in Ouderkerk gaan geven!

Ik combineer het yogales geven met veel plezier met het werken als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Momenteel volg ik de 4-jarige opleiding Raja Yoga (klassieke yoga: houdingen, meditatie en filosofie) bij Annemiek Latour, Yoga Centrum Amsterdam. Verder ben ik voorzitter van vereniging SaDY – Samenwerkende Deugdenyoga-docenten Nederland.

Met liefde, aandacht en enthousiasme maak ik de lessen voor jou!

Ik hoop dat je door het volgen van de lessen:

• ontspanning en verbinding ervaart
  • kracht en flexibiliteit vergroot
  • deugden in jezelf ontdekt en ontwikkelt
  • je gezondheid op alle vlakken verbetert

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met me op!

logo-lid-van-sady-rond-v2syn-logo