Lessen

Vanaf de zomer 2017 geef ik geen lessen meer in Ouderkerk a/d Amstel.

Lestijden:

Woensdag      20:15 – 21:45
Vrijdag              9:00 – 10:30

Kosten: € 125,- (10 rittenkaart)

Losse lessen volgen kan á € 15,- per les.Proefles? Dat kan!  1x € 7,50  of 2x  € 15

Deugdenyoga

Hoe ziet een Deugdenyoga-les eruit?

• Elke les start met het lezen van de deugdenkaart waardoor je meer komt te weten over de diepere betekenis van die deugd
  • Daarna volgt inleving en activering middels yoga oefeningen: houdingen (asana’s), ademtechnieken (pranayama) en meditatie
  • Als afsluiting is er een eindontspanning van 10 a 15 minuten en voor wie wil een kop thee.

De yogalessen worden gegeven in de praktijk van Saar Massage, Brugstraat 5 in Ouderkerk a/d Amstel.

Early Bird Yoga

We kunnen weer naar buiten!
Voor dag en dauw op weg naar prachtige plek in de natuur… Early Bird Yoga is altijd weer een belevenis.

Zaterdag  13 mei ’17  7:30 – 8:30

Locatie: Strandje Ouderkerkerplas
(bij slecht weer bij ‘t Jagershuis aan de Amstel)

Kosten € 10
Svp opgeven via jeannekegeijsel@online.nl of T 06 19 218 902 (s.v.p. minimaal 1 dag van tevoren)

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Check regelmatig de site voor speciale events en weekendlessen op bijzondere (buiten)locaties!

De lessen zullen op een zo breed mogelijke manier worden gegeven en zijn voor iedereen toegankelijk met een gemiddelde lichamelijke conditie. Ze kunnen interessant zijn voor iemand die met yoga begint, als ook voor iemand die al langer aan yoga doet. Als je lichamelijke klachten hebt, overleg dan met je huisarts of behandelend arts of yogalessen geschikt voor jou zijn. Deelname is altijd op eigen verantwoordelijkheid.